top of page

Chceme vám naslouchat!

Na názorech občanů a návštěvníků Tišnova nám záleží! Toto volební období sice trávíme v opozičních zastupitelských lavicích, ale to neznamená, že se neustále nepokoušíme ovlivňovat život a dění v našem městě k lepšímu.


Právě v tuto chvíli se začíná připravovat návrh rozpočtu na rok 2024. Nechceme být pouze těmi, kteří formálně předložený návrh rozpočtu schválí nebo budou naopak demonstrativně proti. Chceme se na jeho přípravě aktivně podílet, a to i přes všechna omezení, které nám postavení opozičních zastupitelů logicky skýtá. Myslíme si, že máme představu o tom, co Tišnov potřebuje. Ale v první řadě chceme naslouchat vám, občanům našeho města a také těm, kteří naše město pravidelně navštěvují. Ať už při cestách do škol nebo zaměstnání, nebo třeba při nákupech, vyřizování úředních záležitostí a účasti na kulturních akcích. Rádi bychom vás proto požádali o vyplnění krátkého dotazníku, ve kterém můžete vyjádřit svůj názor na život v Tišnově a také navrhnout konkrétní věc, která by se měla v roce 2024 realizovat z veřejných finančních prostředků města. Díky tomu získáme váš pohled na fungování města, o který se při předkládání návrhů do rozpočtu Tišnova na rok 2024 mohou zastupitelé za Otevřený Tišnov opřít.


Dotazník je zcela anonymní. Jeho vyplnění zabere max. 10 minut.

Odpovídejte, prosím, nejpozději do 10. září 2023, následně provedeme vyhodnocení a výsledky i konečný návrh Otevřeného Tišnova na zařazení položek do rozpočtu města samozřejmě zveřejníme.


Děkujeme za spolupráci!

Váš Otevřený Tišnov.

50 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page